Pirinač ekspandirani beli – rinfuz
360.00 RSD
Pirinač ekspandirani beli – rinfuz
Šta znate o pirinču?
Kako se dobija eksapndirani pirinač?
Zanimljivosti u vezi pirinča…
„Poacea“ je familija kojoj pripadaju tri najvažnija izvora hrane: pšenica, pirinač i kukuruz.
Pirinač, riža ili oriz, je jednogodišnja biljka, koja predstavlja jednu od najstarijih kulturnih biljaka. Poreklom iz južne i jugoistočne Azije i tropskih i suptropskih predela Afrike. Postoje dve vrste, „Oryza sativa“ (Azijski pirinač) i „Oryza glaberrima“ (Afrički pirinač).
Ekspandirane pirinač se dobija tako što se cela zrna izlažu visokom pritisku u vrelim posudama, nakon ovog procesa, zadržavaju se sve odlike celovitog zrna. ?
Sastav eksapndiranog pirinča…
Ekspandirani pirinač, šećer, glukozni sirup i prirodna iden. aroma.
Šta je karakteristično kod pirinča?
Pirinač je pored belančevina, masti i vlakana posebno bogat sledećim mineralima:
? fosforom,
? kalijumom,
? magnezjumom,
? natrijumom,
? manganom,
? gvožđem,
i vitaminima:
? E,
? B1, B2, B3, B5 i B6.
Zašto treba koristiti pirinač? Koristi od pirinča…
Koristi ekspandiranog pirinča:
☑️ Povoljno utiče na brzinu apsorcije ugljenih hidrata i holesterola;
☑️ Preventivno deluje na nastanak različitih vrsta malignih oboljenja;
☑️ Smatraju ga hranom za mozak;
☑️ Koristan i preporučljiv sastojak za dijete i mršavljenje;
☑️ Koristi se kod stomačnih i želudačnih problema;
☑️ Koristi se prilikom povišenog holesterola i triglicerida.
Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE.
Zemlja proizvodnje…
? Srbija
Vrsta i masa proizvoda…
⚖️ Pirnač eksapndirani beli rinfuz, je proizvod na meru.
Pogledajte još proizvode iz kategorije Asortiman na meru, klikom OVDE.
Šta znate o pirinču?
Kako se dobija eksapndirani pirinač?
Zanimljivosti u vezi pirinča…
„Poacea“ je familija kojoj pripadaju tri najvažnija izvora hrane: pšenica, pirinač i kukuruz.
Pirinač, riža ili oriz, je jednogodišnja biljka, koja predstavlja jednu od najstarijih kulturnih biljaka. Poreklom iz južne i jugoistočne Azije i tropskih i suptropskih predela Afrike. Postoje dve vrste, „Oryza sativa“ (Azijski pirinač) i „Oryza glaberrima“ (Afrički pirinač).
Ekspandirane pirinač se dobija tako što se cela zrna izlažu visokom pritisku u vrelim posudama, nakon ovog procesa, zadržavaju se sve odlike celovitog zrna. ?
Sastav eksapndiranog pirinča…
Ekspandirani pirinač, šećer, glukozni sirup i prirodna iden. aroma.
Šta je karakteristično kod pirinča?
Pirinač je pored belančevina, masti i vlakana posebno bogat sledećim mineralima:
? fosforom,
? kalijumom,
? magnezjumom,
? natrijumom,
? manganom,
? gvožđem,
i vitaminima:
? E
? B1, B2, B3, B5 i B6.
Zašto treba koristiti pirinač? Koristi od pirinča…
Koristi ekspandiranog pirinča:
☑️ Povoljno utiče na brzinu apsorcije ugljenih hidrata i holesterola;
☑️ Preventivno deluje na nastanak različitih vrsta malignih oboljenja;
☑️ Smatraju ga hranom za mozak;
☑️ Koristan i preporučljiv sastojak za dijete i mršavljenje;
☑️ Koristi se kod stomačnih i želudačnih problema;
☑️ Koristi se prilikom povišenog holesterola i triglicerida.
Još o ovoj zanimljivoj biljci možete pročitati klikom OVDE.
Zemlja proizvodnje…
? Srbija
Vrsta i masa proizvoda…
⚖️ Pirinač ekspandirani beli rinfuz je proizvod na meru.
Pogledajte još proizvode iz kategorije Asortiman na meru, klikom OVDE.
Тежина | 1 кг |
---|
Повезани производи
Bezglutenski proizvodi (glutenfree)