Ako želite da otvorite prodavnicu zdrave hrane onda ste na pravom mestu!

Preduzetništvo…

Ulazak u preduzetništvo je veoma jednostavno,
ali održati se u istom uopšte nije lak zadatak.

Mnogi ljudi misle ako postanu preduzetnici da će
imati radno vreme od 8 sati i da su sa tim završili,

ali prosto to nije tako,
ako niste spremni za rad posle radnog vremena onda se ne upuštajte u ove vode.

Za uspeh u bilo čemu je potrebno vreme, preko noći se ništa ne postiže.
Strpljenje, kontinuitet i konstantno učenje su najbitniji faktori
kako bi došli do željenih rezultata.

Neprocenjivo iskustvo…

Sve gore navedeno za uspešnu prodavnicu zdrave hrane je apsolutno tačno.

U ovoj branši smo više od 20 godina i pišemo iz proživljenog iskustva.
Svaka godina je sama po sebi posebna,
ali je svaka nosila iskustvo više.

Rizik kao u svakom poslovanju je postojao,
ali nakon par godina ustaljenog rada,
učenju na greškama, analize,
a najviše staloženosti u samom poslovanju pozitivan učinak se svakako pojavio.

Učiti na tuđim, zasigurno nećete praviti sopstvene greške!

Koje sve obaveze nosi prodavnica zdrave hrane…

Prodavnica zdrave hrane iziskuje određene stavke, opisaćemo najbitnije:

– Asortiman proizvoda

    • Postoji preko 5000 različitih proizvoda, a za otvaranje Vam je potrebno oko 1000;
    • Potrebno je znati koje proizvode u početku nabaviti.
    • Kako postepeno ubacivati nove.

– Nabavka, poručivanje i primanje robe

    • Gde, kako, kod koga nabavljati robu?
    • Da li su provereni ljudi ili ne?
    • Kako funkcioniše saradnja sa manjim, a kako sa većim dobavljačima.
      Sve o ovome treba voditi računa.

– Obuka zaposlenih

    • Kada i kako puniti rafove?
    • Nadgledati rok robe.
    • Kako se ponašati prema ljudima?
    • Kako znati kada je najbolje vreme ponuditi nov proizvod?

– Formiranje cena

    • Kako biti konkurentan, a ostati svoj?
    • Kako cenama ne odbiti kupce?

– Police, rafovi, oprema

    • Kod koga nabaviti?
    • Koja vrsta stakla se preporučuje, koja kasa je najbolja?
    • Koje špatule su najpraktičnije za rad?

– Vidljivost, preglednost, kategorizacija i organizacija robe

    • Kako znati koji je proizvod za šta, za koju namenu?
    • Kako napraviti dobru vidljivost, da bude dobra preglednost proizvoda?
    • Kako sortirati tako da su svi proizvodi iste kategorije na jednom mestu?

Ovo su samo najbitnije stavke, a i sami znate da u svakom poslovanju sitnice mnogo znače,
a njih u ovoj branši ima na pretek i usvajamo ih usputno.
Ne ustručavajte se već nam slobodno pišite.

Prenećemo Vam još mnogo toga…

Učetvovali smo u otvaranju preko 20 prodavnica.
Otvarali smo prodavnice za prijatelje, poznanike i onima
koji su preko preporuka došli do nas.

Uputili ih u samo poslovanje, što se tiče nabavke,
odabira lagera, same prodaje i pristupa.

Upućivali smo ih kako da uvide koji će se proizvodi često prodavati i
koji se često prodavaju u njihovoj okolini.

Pratili njihov rad i usmeravali u tom istom periodu.
Savetovali kako da se ophode prema ljudima, odnosno
potencijalnim i krajnjim kupcima.

Obučavali radnike za njihove prodavnice.
Sve što jedan radnik treba da zna kako bi prodavnica zdrave hrane
funkcionisala na najboljem mogućem nivou,
od klasičnog merenja i naplaćivanja do same higijene u prodavnici.

Izbor lokala…

Odabir lokala je takođe jedna od ključnih stavki!
Ako već niste izabrali, gledajte da bude na prometnom mestu,
gde je cirkulacija ljudi na zavidnom nivou.
Na primer: blizu pijace, Pošte, većih marketa, glavne prodavnice u Vašem mestu.

Sam lokal podrazumeva da ima određene karakteristike:

    • Minimum veličine od 30m² i 7m² magacina;
    • Mesto gde će radnici moći da se raskomote, presvuku i ostave svoje stvari;
    • Naravno i da lokal poseduje mokri čvor.

Nudimo Vam tri mogućnosti…

Ako želite da Vam pomognemo oko otvaranja prodavnice zdrave hrane slobodno nas kontaktirajte.

Uštedećete vreme i živaca, koje Vam kasnije niko ne može nadoknaditi!

U ponudi su tri opcije, na Vama je da izaberete
koja najbolje odgovara Vašem iskustvu i mogućnostima,
kako bi na najbrži i najefikasniji način otvorili prodavnicu zdrave hrane:

I opcija

Zahteva Vašu prisutnost, a mi Vam pomažemo prilikom:

  • Nabavke opreme za prodavnicu:
    police, stakleni boksovi, rafovi, špatule, kese, kasa, vaga;
  • Odabira asortimana, poručivanje i organizacije dostave;
  • Klasifikacije, sortiranja i dobre vidljivosti proizvoda;
  • Formiranja cena, unosa u kasu, pisanje cene i šifre za svaki proizvod;
  • Odabira radnika, obučavanju istih (ako je potrebno);
    • Prve nedelje od otvaranja, obilazak i pomoć od 1 do 2 sata dnevno;
    • Poručivanje robe od dobavljača, takođe.
II opcija

Ne zahteva Vašu prisutnost, osim ako Vi želite da nadgledate tok procesa otvaranje radnje.
KLjUČ U RUKE.

III opcija

KLjUČ U RUKE + FRANŠIZA.

 

Cene za sve tri opcije su različite i šaljemo ih isključivo na UPIT,
zato budite slobodni i pišite nam.

A mi ćemo Vam u što skorije vreme rado odgovoriti i
objasniti sve ono što Vas bude interesovalo.